koncertszervezo.hu-

A Junkies zenekar 1994-es alapítása óta igen nagy utat járt be, és gyakorlatilag egész idő alatt aktív maradt. 12 nagylemez, önálló Petőfi Csarnok koncertek, Sziget Nagyszínpad, aranylemez, telt házas Barba Negra és és megannyi koncert szegélyezi az utat, amit a zenekar bejárt az elmúlt közel 25 évben.

A Junkies a karrierje során többször játszott külföldön is, a környező országokon kívül eljutott Angliába, Írországba, Franciaországba, Németországba, sőt a távoli Dél-Koreába is. A zenekar 2019 áprilisában, a 25. születésnapját egy összefoglaló lemezzel ünnepelte, melyre az újra felvett 13 régi dal mellett, 6 új is helyet talált. A "Negyedszázad kockázat és mellékhatás" kiadvány az év nyarára bearanyozódott. A Junkies 2019 augusztusában újra Dél-Korában koncertezett, miután meghívást kapott - nagy nemzetközi zenekarok mellett - a GangWon zenei fesztiválra.

A zenekar 2019 októberében az USA-ban lépett fel két ízben: a San Franciscói koncert mellett, a csapat koncertezett Hollywoodban, a legendás Whiskey a Gogo klubban, ahol korábban olyan zenekarok léptek fel, mint: a Doors, a Guns N' Roses, vagy az Oasis.

A Junkies 2021-ben új albumra készül, és rendületlenül koncertezik tovább.

RENDELJE MEG
KÖZVETLENÜL A ZENEKAR MENEDZSMENTJÉTŐL:

fel